Ansiktsbehandlingar

Classic ansiktsbehandling (50min)

Denna behandling passar alla. I behandling ingår rengöring, peeling, porrengöring, mask och vårdande olja. Avslutningsvis får du njuta av en nack- och ansiktsmassage. Noa bjuder även på en härlig grön te från Indien.


Noa's deluxe (80min) 

Denna behandling passar alla. Behandlingen börjar med en härlig avslappnande nack-, axlar- och ryggmassage. Därefter får du njuta av en ansiktsbehandling som innebär rengöring, peeling, porrengöring, mask och vårdande olja. Noa bjuder även på en härlig grön te från Indien.

 


Vår produkt: Grown alchemist

I vår ansiktsbehandling använder vi oss av märket Grown alchemist. Det är växtbaserade ekologiska hudvårdsprodukter från Australien. Ingredienserna är miljövänliga och naturliga. Grown alchemist bygger på en djup förståelse för hudens fysiologi och kroppens biologi, ända ner på cellnivå.

För att uppnå optimal resultat är det viktigt att rengöra - avgifta - aktivera huden på det bästa sättet. Grown alchemst hjälper till med detta. Produkten är hälsosam och har vetenskapligt bevisade ingredienser som verkar på cellnivå.